ОТКРИТИ СПОРНИ ДНИ

18.06.2022г. , село Лозен – стадиона

 

„Спортен клуб спортист Лозен – спорт за всички“ съвместно с „Българска федерация спорт за всички“ /БФСВ/, р-н Панчарево и кметство Лозен Ви канят, да се включите в „Открити спортни дни ‘2022г.“ на 18 юни (събота) село Лозен – стадиона от 10.00ч.

Спортната инициатива  „Открити спорни дни“ цели да популяризира спорта за всички и да насърчи повече хора към системните занимания с физически упражнения и спорт, имащи важна роля за здравето, добрата форма, работоспособността и дълголетието на хората, независимо от тяхната  възраст, пол, социален и здравен статус. В проявата могат да вземат участие всички желаещи чрез практикуване на даден вид спорт в зависимост от собствените предпочитания и физически възможности.

На спортното събитие, заедно с участието на треньори и възпитаници към 201 ОУ „Св. Св. КИРИЛ и МЕТОДИЙ“, 200 ОУ „ОТЕЦ ПАИСИЙ“, НЧ „СВЕТЛИНА-1928“, НЧ „ХРИСТО СМИРНЕНСКИ 1928“, треньори и спортни клубове от страната, ще бъдат организирани щафетни надпревари за деца и възрастни, демонстрации и семинари по различни видове спортни дисциплини като карате киокушин, таекуондо, футбол, футбол на маса, волейбол, бадминтон, тенис, шах, маунтинбайк, ориентиране, аеробика и др.

Не пропускайте това вълнуващо спорно мероприятие в края на учебната 2022г. Предизвикайте своя спортен дух и издръжливост и се включете в спортните надпревари на открито, научете повече за различните видове спорт, начина им на практикуване, както и местата в Лозен където може да ги упражнявате.

Проявата се реализира с финансовата подкрепа на Министерството на младежта и спорта по „Програма за развитие на спорта за всички“ и е част от Националната програма за физическа активност и развитие на българското население „БУЛФАР’2021 -2024”.

Откриване на спортните дни  от 10.00ч, стадиона на с. Лозен

Щафетни надпревари за деца и възрастни, демонстрации и семинари по различни видове спортни дисциплини                от 10.30 до 13.30ч.