„Изложба на домашни любимци“

С голямо вълнение и радост в нашето училище се проведе „Изложба на домашни любимци“. Това събитие се състоя на 28. май 2024 г. и събра ученици, учители и родители заедно в празнична атмосфера.
В изложбата участваха кучета, морски свинчета, рибки и дори пръчици (насекоми). Децата с гордост представяха своите любимци, споделяха интересни факти за тях и разказваха забавни истории.
Събитието започна с кратко приветствие от директора на училището, който поздрави всички участници и им пожела приятни мигове. След това, всеки ученик имаше възможността да покаже своя домашен любимец и да разкаже за него.
Журито, съставено от г-жа Станислава Ширкова, Г. Цанев – председател на Обществения съвет и Г. Тодорова – член на Обществения съвет, оценяваше животните по различни критерии, включително външен вид, поведение и уникалност.
Изложбата премина в приятелска и радостна атмосфера, изпълнена с много усмивки и аплодисменти. Учениците и техните семейства се наслаждаваха на времето, прекарано заедно, а домашните любимци бяха в центъра на вниманието. В края на събитието, всички участници получиха специални награди и грамоти за участие.
Най-важното обаче беше, че всички присъстващи се забавляваха и споделяха своята любов към животните. Това събитие не само сближи учениците и техните семейства, но и насърчи отговорното отношение към домашните любимци.
„Изложбата на домашни любимци“ се превърна в едно от най-очакваните събития в нашето училище и вече с нетърпение очакваме следващата година, когато отново ще имаме възможността да се съберем и да отпразнуваме любовта към нашите верни приятели.