СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ЦЕНТЪР ЗА ГРАДСКА МОБИЛНОСТ“ ЕАД

Уважаеми родители,

За ваше улеснение и информираност прикачаме получено писмо от „Център за градска мобилност“, за промените в правилата за пътуване.

“ЦЕНТЪР ЗА ГРАДСКА МОБИЛНОСТ” ЕАД

Имаме удоволствието да Ви информираме, че от 1 февруари 2024 г. Министерският съвет прие промени в правилата за пътуване с обществения транспорт, според които децата между 7 и 14 ненавършени години могат да получат безплатни карти за градския транспорт. С тях децата могат да пътуват, както в София, така и в останалите градове от страната.

Вярваме, че е важно децата от ранна възраст да усвоявяват навиците на редовни пътници и да се учат на отговорност към обществените услуги. Затова Ви молим да ни помогнете да разпространим тази новина сред родителите, като споделите информация на сайта на Вашето училище или чрез други подходящи комуникационни канали.

Бихме се радвали също така, ако ни предоставите възможността да поставим плакати на стратегически места в учебното заведение, за да достигне информацията до възможно най-много родители и ученици.

КАК ДЕТЕТО ДА ПОЛУЧИ БЕЗПЛАТНА КАРТА?
Родителите трябва да представят:
1. Акт за раждане на детето (може и копие – снимка от телефон, примерно);
2. Документ за адрес на един от родителите на територията на Столична община (лична карта с постоянен адрес или удостоверение от районната администрация за настоящ адрес);
3. Снимка на детето (тя също може да бъде показана от телефон).

Картите се издават във всички пунктове на “Център за градска мобилност” ЕАД.
Пълна информация за картите ще намерите

При допълнителни въпроси или нужда от повече информация, не се колебайте да се свържете с нас.
Молим Ви също да ни уведомите за Вашето съгласие за поставянето на информационни плакати в училището като отговор на този мейл.

Предварително благодарим за съдействието и вярваме, че ще имаме успешно сътрудничество!

С уважение,

Екипът на сектор „Връзки с клиенти“

„Център за градска мобилност“ ЕАД

e-mail: marketing@sofiatraffic.bg

Тел. за контакт: 02/4049964